Ne loupez rien grâce à notre newsletter

Accueil > nederlands

nederlands

Beste Nederlandstalige bezoekers,

 

Welkom op de Koréam website.

 

Met veel genoegen geven we u een korte beschrijving van onze kleurrijke boetiek in Ter Hulpen (dichtbij Brussel) waar we u zo goed mogelijk in de taal van Vondel zullen te woord staan.

 

We zijn Eric en Veronique, een echtpaar met een schattig dochtertje Lily. Het is tijdens een reis naar Korea (land van afkomst van Eric) dat ons project is ontstaan onder de naam Koréam.

 

De naam is enerzijds gebonden aan die reis maar is anderzijds ook een woordspeling op de Franse uitdrukking "corps et âme" (lichaam en ziel), een motto dat ons zeer goed past daar we steeds in alle gebeurtenissen de kleine vonk willen steken die het verschil maakt.

 

Het thema van onze boetiek is “evenementen van het leven” zoals geboorte, doopfeest, communie, verjaardag, huwelijk, kortom gelijk welke gelegenheid die voor u van belang is, hoe groot- of kleinschalig ook.

 

Wat vindt u zoal bij ons :

een uitgelezen assortiment aan doopsuiker, faire-part, allerhande kaarsen, wenskaarten, geschenkjes, decoratiemateriaal maar ook scrapbooking en creatieve vrijetijdsbesteding.

 

Maar niet enkel speciale gelegenheden komen bij ons aan bod. Het ganse jaar door kunnen we aan uw woning een feeërieke toets geven met onze kleurrijke selectie "happy lights" (lichtslingers, tafellampen en hanglampen).

 

Open van dinsdag tot zaterdag van 10u30 tot 18u00 en donderdag tot 19u00 – maandag op afspraak.

 

Wij kijken uit naar uw bezoek.

 

 

Eric en Veronique